ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

27.06.16

27.06.2016р. Б. / У США скасовано право на свободу совісті та свободу віросповідання

Департамент охорони здоров'я та соціальних служб США (HHS) вирішив, що рішення штату Каліфорнія, яким змушується працедавців покривати своїм працівникам фінансові витрати на аборти не порушує федеральне законодавство про захист права на свободу сумління.

Слід зауважити що у Кодексі Канонічного права (Католицька Церква римського обряду) канон 1398 передбачає, що той, хто вершить аборт, або у будь-який спосіб допомагає його вершити автоматично отримує кару екскомунікації. Кодекс Канонів Східних Церков (Східні Католицькі Церкви) каноном 1450 встановлює покарання для тих, хто вершить аборт, або у будь-який спосіб допомагає його вершити має бути покараний тими самими канонічними  покараннями, що й вбивця уже народженої людини.

Цим рішення Адміністрація Обами і юридично і фактично змушує Католицьку Церкву та Її установи, а також інші релігійні організації, які вважають аборт гріхом та моральним злом оплачувати вбивство невинних дітей. Фактично, рішенням HHS Адміністрація Обами скасувала право на свободу совісті та свободу віросповідання в США.

Католицькі коледжі в Каліфорнії Лойола Мерімаунт  та університет Санта-Клари оскаржили рішення Департамент охорони здоров'я та соціальних служб Каліфорнії з 2014р., яке змушує усіх працедавців покривати витрати на аборт їхніх працівників.

У 2015р. ще одне оскарження подала Католицька Церква разом із іншими конфесіями, які вважають аборт гріхом.

Проте, Адміністрація Обами постановила, що Католицька Церква в США та інші релігійні організації не мають права ні на свободу віросповідання, ні на свободу совісті.

«Шокуючим є те, що HHS дозволило штату Каліфорнія змушувати всіх роботодавців - навіть церкви - фінансувати і сприяти абортам через плани медичного страхування», сказав кардинал Тімоті Долан, голова Комітету американських єпископів з Pro-Life діяльності , і Архиєпископ Вільям Лорі, голова Спеціального комітету єпископів з питань релігійної свободи.

«Це адміністративне рішення не поважає не тільки права на життя і свободу віросповідання, але і волю конгресу і верховенство закону» - додали вони - «Як ліки від небажання адміністрації виконувати свої обов'язки, ми закликаємо Конгрес прийняти закон про захист совісті і припинити подальшу дискримінацію стосовно релігійних людей і проти всіх, хто поважає ненароджене людське життя».

Також і Голова католицької Конфедерації Каліфорнії Едвард Долейсі заявив, що дії Адміністрації Обами є шокуючим і таким, яке укидає фундаментальні права та свободи людини.

Джерела:     “Bitno.net”  “CatholicCulture.org

Воїни Христа Царя

1 коментар: