ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.06.16

25.06.2016р. Б. / Британія вийшла з ЄС. Думка християнського правозахисника

Християнський правозахисник з Англії Алекс Спак розповів Християнському Мегапорталу invictory.org про те, як позначиться на християнах і свободі релігії вихід Об'єднаного Королівства з Європейського Співтовариства (ЄС).

"На даний момент, у мене немає підстав вважати, що вихід Об'єднаного Королівства з ЄС вплине на свободу релігії для християн. Британія сама по собі має солідну основу в питаннях прав людини і, особливо в галузі релігійних свобод, ця країна не залежала безпосередньо від членства в ЄС. Якщо дивитися в ракурсі подій останніх 20 років, то можливо, що подальша агресивна лібералізація британського суспільства, яка була, в деякій мірі, підігріта з ЄС, загальмується на час. Але ця надія поки лежить в сфері спекуляцій. Будемо покладатися на Бога і сподіватися на краще", - сказав Алекс Спак.

"Звичайно, питання економічні та імміграційні можуть ускладнитися для християн, але такі питання також будуть мати наслідки і для невіруючих людей. Цілком ймовірно, що відповідно до Статті 50 Лісабонської Угоди, ситуація протягом наступних двох років, юридично, буде залишатися майже незмінною. Протягом цього часу британський парламент і уряд будуть вирішувати колосальну проблему: які закони ЄС зберегти, які змінити і від яких позбутися, - додав правозахисник. - У будь-якому випадку, в політичному сенсі, християн чекають непередбачувані зміни разом з усім британським суспільством. Це черговий привід частіше відводити погляд від світських проблем і звертати погляд до Бога, чекаючи Його ласки і благословення".

23 червня Великобританія провела референдум про вихід країни з ЄС і більшість виборців проголосували за вихід з Євросоюзу (52% при явці 72%).

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар