ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

23.06.16

23.06.2016р. Б. / Місцевий директор організації, що бореться за «права» трансгендерів, через своїх дочок подала у відставку

Мая Діллар Сміт, директорка Джоджівської філії ACLU (американської цивільної унії свободи), організації, яка бореться за поширення гендерної ідеології в США, подала у відставку після того, коли її власні доньки були шоковані зустрівши чоловіка у жіночому туалеті, інформує pro-life сайт «Narod.hr».

Оскілки ACLU офіційно виступає за «право» трансгендерів користуватися туалатеми, душовими та роздягальнями протилежної фізіологічної статі Сміт вирішила, що вона мусить подати у відставку.

«Мої доньки, підлітки, отримали правдивий шок, коли у жіночий туалет, у який вони ввійшли, увійшли три трансгендерні особи ростом 180 см та низькими голосами. Мої діти були перестрашені, переживали за свою безпеку» - описала випадок пані Сміт.

ACLU бореться за радикальне бачення індивідуальних свобод, серед іншого виступає за скасування традиційного визначення шлюбу, «право» одностатевих пар на усиновлення дітей, гендерну ідеологію, аборт та обмеження релігійних прав і свобод.

Після відставки пані Сміт стала жертвою кампанії знеславлення з боку ЛГБТ активістів.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар