ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

08.06.16

08.06.2016р. Б. / У МВС заявили про відмову деяких поліцейських захищати ЛГБТ-марш у Києві

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що окремі поліцейські відмовилися захищати "Марш рівності", який повинен пройти у Києві 12 червня, інформує УНІАН.

"Поліція виконає свої обов'язки із забезпечення громадського порядку. Всі заяви - це особисте бачення окремих громадян, окремих поліцейських. Ми зацікавлені, щоб було менше провокацій. В тому числі і подібних", - сказав радник глави МВС Іван Варченко. У свою чергу в прес-службі київської поліції також дали коментар з цього приводу.

"Три людини - це ще не вся поліція", - сказала заступник глави прес-служби поліції Києва Ірина Левченко.

Вчора на сторінці Всеукраїнського союзу ветеранів АТО в Facebook з'явилося повідомлення, що співробітники Нацполіції відмовилися захищати учасників ЛГБТ-маршу в Києві. "Ми відмовляємося виконувати злочинні накази керівництва - бити патріотів (мова йде про радикалів в цілому і "Правий сектор" зокрема), які будуть протидіяти гей-параду", - йдеться у зверненні. 

Як відомо, Марш рівності повинен пройти в столиці 12 червня. На захист учасників акції збираються задіяти 6,5 тисяч "право"охоронців.

Джерело:    Воїни Христа Царя

1 коментар:

  1. "Три людини - це ще не вся поліція"... Так, дійсно не вся і, дуже шкода, що не вся, бо тоді на вулицях, колись славного міста Києва, не ходили б масованим натовпом різні сексуальні збоченці, сатаністи й содоміти...

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити