ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

18.06.16

18.06.2016р. Б. / Заборону на аборти намагаються прирівняти до тортур

У Женеві почалася 32-а сесія Ради Організації Об'єднаних Націй з прав людини, яка триватиме до 1 липня.

У громадськості викликає побоювання той факт, що на сесії буде представлений документ, який прирівнює заборону або обмеження на проведення аборту до порушення прав людини, визначаючи це обмеження терміном «катування», - «Доповідь Робочої Групи з проблеми дискримінації жінок в законі і на практиці».

Цей документ закликає легалізувати аборти в усьому світі, забезпечити необмежений доступ до контрацептивів, в тому числі тих, які мають абортивну дію. У документі заявляється, що заборона або законодавче обмеження на проведення абортів є типовим для «патріархальної» культури, яка порушує гідність жінок, загрожує їх життю і здоров'ю та може розглядатися як «катування».

У тексті документу сказано, що «Комітет проти тортур і Комітет з прав людини встановили, що, в деяких випадках примус до продовження небажаної вагітності до пологів може розглядатися як жорстоке і нелюдське поводження».

Пропонується скасувати всі форми обмеження абортів, будь-які покарання для людей, хто проводить аборти, зняти будь-які обмеження на доступ до інформації про аборти, обмежити право лікарів на відмову від здійснення абортів з міркувань совісті, виключити необхідність отримання згоди на здійснення аборту чоловіка, жінки або батьків неповнолітньої вагітної жінки, скасувати обов'язкові «періоди очікування», повністю фінансувати аборти з бюджету. Таким чином, документ в імперативній формі вимагає забезпечувати безумовну свободу абортів, без будь-якого контролю і обмежень.

Документ також вимагає здійснювати освіту дітей з питань сексуального здоров'я, яке повинно бути вільним від табу і «релігійних стереотипів».

Немає коментарів:

Дописати коментар