ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

22.06.16

22.06.2016р. Б. / У результаті аборту діти народжуються живими!!!

Три місяці тому польське суспільство сколихнула новина, що у варшавській лікарні Святої Родини залишили вмирати Віктора. Хлопчик, який страждає від синдрому Дауна, народився живим у результаті невдалого легального аборту.

У перших повідомленням говорили, що дитина близько години плакала, волаючи про допомогу. Це швидко заперечила національний консультант у справах неонатології проф. Єва Хелвіч, наголошуючи на шпальтах видання Gazeta Wyborcza, що "500-грамова дитина нездатна голосно плакати, її легені настільки незрілі, що вона може щонайбільше стогнати". Цей факт, безумовно, заспокоїв зрушене сумління читачів видання – кінець кінцем, оскільки дитина стогнала, а не кричала, то все у порядку...

Можна запитати себе: Скільки живих дітей народжується у результаті невдалого аборту?

І ось як відповідає проф. Дембскі, який у своїй книзі описує зроблені аборти:
"У лікарні ми даємо ліки, що викликають перейми. Це триває від восьми до десяти годин, але іноді два дні, залежно від того, чи це перша вагітність, чи ні, чи рання, чи більш пізня. Так само, як і при нормальних пологах – болить живіт, є кровотеча, і відкриття. Дитина народжується і вмирає. Безпосередньо перед народженням, іноді під час або часом відразу після." (Джерело: "Без анестезії. Як постає людина" Marzena Dębska, Romuald Dębski, Magdalena Rigamonti, wyd. PWN, Warszawa 2014, str. 99-100).

Що, на думку Дембскі, означає "часом"? Іноземна статистика свідчить, що навіть кожна 6 дитина може народитися живою після аборту (2). Давайте просто припустимо, що у Польщі таких випадків набагато менше – що "часом" це на двадцять дітей одну залишають помирати. У 2014 році в Польщі було зроблено 977 абортів. Це означає, що кожного року у польських лікарнях свої аборти переживають щонайменше кілька десятків дітей.

Що з ними відбувається? Їх залишають, аж поки вони не вмирають від голоду, чи, можливо, причиною смерті є переохолодження? Чи, можливо, їх вбиває недостатня розвиненість легень, тому що вони є у віці, коли ще не мають бути на цьому світі? А може їх топлять, чи душать, щоб не заважали і випадково не спричинили чергового скандалу в ЗМІ? Можливо, в білих рукавичках їм дають до грудної клітки отруту, що зупиняє дію маленького серденька?

Немає коментарів:

Дописати коментар