ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

01.06.16

01.06.2016р. Б. / Екзорцист: диявол прагне знищити сім’ю

Італійський екзорцист о. Сезаре Трукві вважає, що існують демони, «спеціалізація» яких є напад на сім’ю. Ці заяви екзорциста підтверджує і Біблія. Так у книзі Товит маємо опис демона Асмодея, який перешкоджав Сарі створити сім’ю, пише американська католицька інформаційна агенція CNA.

Асмодей убив семеро чоловіків Сари, аж поки не був зв’язаний Архангелом Рафаїлом, що уможливло щасливий шлюб Сари і Товії.

90-літній о. Трукві зауважує, що все що руйнує сім’ю надзвичайно тішить демонів. Сьогодні демони нападають на сім’ю в першу чергу антисімейними ідеологіями, поширенням безбожного способу життя, плекання крайнього індивідуалізму та поширенням розлучень.

Людям втовкмачується в голови, що любов – це закоханість і коли вона минає то потрібно розлучитись. Люди розлучаються не думаючи про наслідки для дітей і для суспільства в цілому. Цей менталітет, який працює проти сім’ї створює людей, які є більш ранимі, нестабільні й більш піддатливі на маніпуляцію, з такими людьми демон дає собі легше раду.

Про це ж говорив Папа Франциск, звертаючись з промовою до католиків-харизматів у 2014 році, наголошуючи на тому, що диявол прагне зруйнувати сім’ю, бо саме там зароджуються любов до Ісуса, якщо діти бачать правдиву любов батьків між собою.

«Ось чому ворог так сильно нападає на сім’ю. Диявол ненавидить сім’ю. Він прагне її знищити, усунувши з неї любов» - сказав Святіший Отець до 52 тис. зібраних у Римі католиків-харизматів. Папа теж наголосив, що потрібно молитися, щоб Господь благословив сім’ю, зробив її сильною, щоб вона могла протистояти теперішній кризі.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар