ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

13.06.16

13.06.2016р. Б. / Київська поліція завадила лютеранам провести недільне богослужіння через проведення гей-прайду (+VIDEO)

Вчора у інтернет-мережі з’явилося відео на якому нова поліція у Києві не допускає священнослужителя до церкви на відправу. Перешкоджання конституційному праву свободи віросповідання поліція мотивувала проведенням гей-прайду. Як виявилось трохи згодом поліція перешкодила єпископу Української Лютеранської церкви відправити богослужіння для лютеранської громади. 

Ситуацію на своїй сторінці у соціальній мережу Фейзбук прокоментував архієпископ Чернігівський і Ніжинський, секретар Священного Синоду УПЦ КП, голова Інформаційного управління Київської Патріархії Євстратій Зоря.

«Єпископа Української Лютеранської Церкви V'yacheslav Horpynchuk поліція не пропускала сьогодні зранку до місця звершення богослужіння (громада УЛЦ орендує приміщення на вул.Терещенківській, яка опинилася в периметрі, оточеному т.зв. поліцією), пропонуючи "звернутися до організаторів" гей-параду за дозволом (!) на прохід.

Було беззаконно обмежено конституційні права на свободу совісті та свободу пересування, безпідставно стороннім особам (які називали себе "волонтерами") були передані державні функції – визначати, чи може лютеранський єпископ (до речі, представник релігійної меншини!) скористатися правом на пересування і пройти до своєї громади на богослужіння, чи ні.

Все це є прямим порушенням ст. 24 Конституції України: «Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.

Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.»

Єп. В'ячеслава Горпинчука обмежили в його правах саме на підставі його політичних та релігійних переконань.

Ось такі вони – «права для всіх». Всі звірі рівні, але є рівніші за інших…» - пише архієпископ Євстратій.

Пропонуємо ваші увазі відео події:


Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар