ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

10.06.16

10.06.2016р. Б. / У Португалії дитина народилася за 4 місяці після смерті матері

Представники лікарні Лісабона повідомили, що здоровий хлопчик вагою 2,35 кілограма народився за допомогою кесаревого розтину в жінки, що перебуває в стані клінічної смерті на 32-му тижні вагітності, повідомляє «CNL».

Мозок матері дитини перестав подавати ознаки життя 20 лютого через внутрішньомозковий крововилив. Проте лікарі прийшли до висновку, що плід здоровий, тому вирішили не відключати жінку від системи життєзабезпечення. Рішення продовжувати підтримувати вагітність, зберігши цим життя дитині, лікарі прийняли з дозволу родини і після схвалення Комітету з етики.

Зараз дитина перебуває у відділенні інтенсивної терапії. За словами лікарів, малюк здоровий. Глава португальського суспільства акушерів Луїс Граса зазначив, що це народження стало незвичайним подвигом. За його словами, бували й інші схожі випадки, але вони тривали від двох до трьох тижнів. У цьому випадку – 15 тижнів.

Раніше повідомляли, що в Польщі дитина народилася в жінки, мозок якої помер через пухлину за 55 днів до пологів. Немовля важило всього один кілограм, у квітні його виписали з лікарні.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар