ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

09.06.16

09.06.2016р. Б. / Нове опитування Gallup шокуюче для американських християн

Отець Шон Буке на pro-life сайті «LifeSite» аналізує нещодавнє опитування, яке проведено науково-дослідною компанією Gallup Inc. в США. Результати цього опитування виявили дуже неприємні явища, що відбуваються в середині американського християнства.

Отець Буке вважає, що опитування показало три жахливі істини:
-По-перше, американським християнам не вдалося зберегти, культивувати і розвивати культуру життя;
-По-друге, американське християнство втрачає молодь, яка все більше скочується в чистий матеріалізм і моральний релятивізм;
-По-третє, моральний кодекс і християнська совість в Америці усе більше дають місце байдужості та терпимості до зла.

Так опитування показало, що 61% американців усіх вікових категорій підтримують одностатеві «шлюби», як легальну частину суспільства. Серед молоді віком від 18 до 29 років цей показник є значно вищим – 83%. Одностатеві «шлюби» як реальність суспільного життя знаходять підтримку у 62% американських католиків, 41% протестантів і 85% юдеїв.

Морально прийнятним до шлюбні статеві стосунки вважають 68% американських католиків, 50% протестантів і 83% юдеїв.

Морально дозволеним аборт вважають 38% американських католиків, 33% протестантів і 76% юдеїв.

Проте, о. Буке не вважає ситуацію повністю програною. Він наголошує, що коли у 1972 р. католики в США розпочали перші pro-life кампанії – це була лише маленька жменька людей, яких навіть їхні одновірці не сприймали і висміювали. Але саме пролайфери зуміли на десятиліття, практично при повній відсутності підтримки з боку єрархії, відтягнути сповзання США у кризу тотального секуляризму і морального релятивізму.

Теперішній стан в США, на думку о. Буке, є наслідком десятиліть байдужості й неактивності в громадській площині більшості американських громадських і релігійних лідерів. Особливо тут йдеться про байдужість викладачів – католиків, протестантів, православних, юдеїв щодо поширення серед своїх студентів традиційних цінностей. І саме це мало такі руйнівні наслідки на молоде покоління американців. Основою успіху поширення морального релятивізму серед молоді, о. Буке вважає, відсутність лідерства серед духовних провідників та освітян.

«Моральні релятивісти домоглися величезних успіхів у введенні в освітній процес індоктринації молоді, надавши вивернути визначення людській сексуальності і людським стосункам, вміло підірвавши у цей спосіб роль природної сім’ї. Але ось ключове питання: Це нас бентежить, ми розбудилися, ми тепер вмотивовані?» - пише о. Буке.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар