ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.09.15

30.09.2015р. Б. / Сатаніст змусив мерію відмовитися від традиційної молитви

Міська рада міста Корал Спрінгс (штат Флорида, США) була змушена поступитися шантажу сатаніста і відмовитися від багатовікової традиції спільної молитви перед своїми зборами.

Здавна члени міської ради перед початком засідань і перед важливими діловими рішеннями з проблем міста читали коротку молитву. Сатаніст Чаз Стівенс зажадав, щоб його також допустили прочитати публічну сатанинську «молитву» перед зборами.

Ще в червні Стівенс зажадав собі трибуну. Чиновники міськради переполошилися і в офіційній відповіді незрозуміло вказали, що така можливість дається кожному, але в даний час  йде перегляд критеріїв відбору гідних виступаючих, і вони з ним надалі обов'язково зв'яжуться.

Зрозуміло, що його «молитва» так і не потрапила в графік засідань, тому сатаніст безпосередньо подав скаргу на мера Скіпа Кемпбелла за те, що його запит на «молитву» перед засіданням ради не задовольняється, хоча у графіку є безліч вільних місць.

Кемпбелл відповів: «Шкодую, що ми не змогли зв'язатися з вами раніше. Наш міський юрист вивчає це питання, але поки не висловив свою думку».

Після цього до справи підключився Ендрю Сейдель, юрист атеїстичного фонду «За свободу від релігії» (ФСР). Він атакував міськраду листом, в якому вказав на несправедливість вчиненого «свавілля» і попередив про подачу офіційного позову. Сатаніст Стівенс підключився зі скаргою на «обурливе порушення конституційних прав», оскільки йому не виділили його законні три хвилини на публічну «молитву».

Чиновники міської ради Корал Спрінгс не знайшли нічого кращого, як взагалі припинити практику молитв перед засіданнями. Вони довго тягнули з відповіддю на заявку Стівенса - і ось, нарешті, вийшла офіційна постанова: з 1 жовтня благословляючих молитов більше не буде.

Верховний суд США зобов'язав кожну міськраду, яка практикує молитви перед засіданнями, допускати представників всіх релігій з будь-якими молитвами. І тому міській владі загрожують судові позови у разі відмови будь-кому в його законному праві.

1 коментар:

  1. НАСЛІДКИ ЛІТЕПЛОСТІ теж-християн:
    "Чиновники міської ради Корал Спрінгс не знайшли нічого кращого, як взагалі припинити практику молитв перед засіданнями..."


    Дивно, що серед стількох добродіїв мерії, не знайшлося жодного, хто б з любові до безсмертної душі Стівенса, Христа ради, відправив його "додому", тобто до пекла..?! Замість того, щоб поступатися шантажу сатаніста та безбожним законам USA.

    сл.Б. Леонід.

    ВідповістиВидалити