ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

24.09.15

24.09.2015р. Б. / Курс "Гостинець": для чого і як молодь вчитимуть будувати близькі стосунки?

7 хлопців та 7 дівчат вже з 24 вересня мають унікальний шанс навчитися будувати близькі стосунки на чотириденному християнському навчально-розважальному курсі під назвою «Гостинець». На молодь чекають майстер-класи, тренінги, квест, дискусії на важливі теми і навіть поїздка в Карпати. Організатором курсу є соціальна ініціатива Патріаршої Комісії у Справах Молоді УГКЦ "То-Ся не зробить!"

Що саме – коротке спілкування чи, можливо, лише погляд, чи ще щось – допомагає молодим дівчині чи хлопцю зрозуміти, з ким вони схочуть спілкуватись довше, бачитись частіше, допомагати, підбадьорювати? – питання, яке цікавить багатьох молодих людей, що мріють про власну щасливу сім’ю. Тому і виник «Гостинець» як можливість отримати відповіді на ці та багато інших запитань.

З четверга до неділі на юнаків та дівчат – учасників курсу – чекають чимало пригод у різних місцях Львова та в Карпатах з цікавим тематичним наповненням, що допоможе їм краще пізнати одне одного.

У перший день на молодь чекає інтерактивне спілкування з Володимиром Чупріним, викладачем циклу бліц-зустрічей «Стосунки від А до Я», про те, що варто знати про самого себе, про самотність, про те що значить бути щасливим ще до того, як розпочинати стосунки. Родзинкою вечора стане спільне приготування вечері та її споживання, яке допоможе хлопцям та дівчам уже з першого дня краще пізнати один одного. В другий день Лариса Дідковська, кандидат психологічних наук, спілкуватиметься з молоддю на дуже важливу тему: сексуальність і як із нею бути тим, які ще не в шлюбі. Опісля дівчата та хлопці матимуть майстер-клас від Романа Стадника «Спілкування у танці».

В суботу учасники курсу вирушають в гірське село Тухлю на Сколівщині. Цього дня вони багато говоритимуть на тему щасливих стосунків із Володимиром Чупріном, матимуть квест на командну взаємодію від Євгена Фєдєчкіна та розмови біля ватри із духівником отцем Юрієм Остап’юком, головою «Центру Студентського Капеланства» Львівської архиєпархії УГКЦ.

Недільного ранку всі разом вирушать на Літургію, після якої дівчата готуватимуть обід, а хлопці засервірують стіл. На завершення курсу всі ділитимуться враженнями і хтозна, може й виявляться взаємні симпатії.

Цікаво, що більшість учасників наразі між собою не знайомі. Дехто із них був на тренінговій грі «Давай понайомимось!», дехто зголосився допомогти в організації Курсу, щоб стати його учасником. Є серед них і пара, яка вже зустрічається і хоче розвивати свої стосунки, краще пізнати один одного, переосмислити те, що вони мають.

Як розповіла Оля Матвійчук, координатор напрямку «Щаслива сім’я» соціального проекту «То-Ся не зробить!», курс побудований так, аби хлопці та дівчата змогли проявити свої сильні сторони. «Проте проявляться і слабкі», – запевняє Оля. За 4 дні курсу кожен зможе проявити себе справжнім і пізнати себе самого, що є першою запорукою вміння будувати справді щирі стосунки.

Довідка
Соціальний проект Патріаршої Комісії у Справах Молоді «То-Ся не зробить!» розпочав свою активну фазу навесні 2015 року. Цього року координатори напрямків «Щаслива сім’я», «Екологія», «Безпека на дорогах» та «Якісна освіта» розгортають свою діяльність на теренах Львівської архиєпархії УГКЦ. Кожного наступного року заходи проекту поширюватимуться на ще одну з єпархій чи екзархатів Української Греко-Католицької Церкви. Детальніше про діяльність проекту читай тут>>>

Немає коментарів:

Дописати коментар