ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

17.09.15

17.09.2015р. Б. / Чергове відео про «Planned Parenthood»: за продаж «свіжих» частин дитячого тіла отримують «значний прибуток» (+VIDEO)

Представники «Planned Parenthood» пишаються тим, що можуть збирати «свіжі» дитячі органи, включаючи очі і геніталії, а також що така практика «приносить значну частину доходів». Про це дізнаємося із свіжого відео, яке оприлюднив «Центр медичного прогресу» (Center for Medical Progress, ЦМП).

У четвертому відео з серії «Human Capital» ЦМП показує представників індустрії абортів, які говорять про те, що національний офіс контролює усі розмови на цю тему, оскільки виявлення цієї жахливої справи могло б стати «величезною проблемою для піару».

Зокрема на відео др. Керолін Вестгофф, старший медичний радник Американської федерації планованого батьківства (Planned Parenthood Federation of America), розповідає слідчим під прикриттям, що організація може надати велике різноманіття органів абортованих дітей.

«Ми працюємо з людьми, які потребують окремі тканини, як наприклад, серцеву або нервову тканину, чи очі або гонади», – розповідає др.  Вестгофф. – «Усе, що ми надаємо – свіже», – хвалиться вона.

Ці слова перекликуються із четвертим відео, в якому технічні працівники перебирають частини тіла абортованих дітей і заявляють: «Це ще один хлопчик».

У новому відео др. Вестгофф пропонує познайомити фейкових покупців органів з «людьми з національного офісу, що займаються абортами», щоб уточнити умови покупки. Однак усі перемовини повинні бути обережними. «Очевидно, що це могло б стати величезною проблемою для нашого піару», – каже вона.

Інших представників аборт-індустрії спіймали на відео під час обговорення можливого витоку інформації. «Такі питання нам не дуже комфортно обговорювати по е-майлу», – говорить Дебора ВанДергай, директор Консорціуму провайдерів абортів при «Planned Parenthood».

Др. Дебора Нукота, яка на першому відео споживала салат під час бізнес-ланчу, висловила схоже припущення. «Немає інструкцій» від національного офісу «Planned Parenthood» щодо постачання органів і їх оплати, – каже вона. – «Інструкцій ніколи не буде».

ВанДергай розповіла слідчим ЦМП, що «ми маємо незалежних колег, які генерують на цьому достатній прибуток». Ці слова підривають постійні заяви «Planned Parenthood» про те, що вони не заробляють на програмі «донації тканин людських плодів», яку представляють як «гуманітарну акцію».

На відео Ванесса Руссо, представниця «Planned Parenthood» у Пенсильванії, від усього серця захищає цю практику – навіть якщо вона суперечить федеральним законам . «Якщо компанія хоче дати нашій організації гроші за тканину – то, на мою думку, це справедливий обмін, і це нормально», – каже вона.

Відповідно до статутного права США, отримувати «цінну зустрічну сатисфакцію», тобто економічний прибуток будь-якого типу, в обмін на людські органи є федеральним кримінальним злочином. Тому аборціоністи з «Planned Parenthood»  заперечують, що отримують від цього прибуток.

«Ми не можемо погодитись з тим, щоб нас залякували абсурдним законами», – каже Руссо.

Девід Дейлейден, керівник проекту ЦМП, зазначив: «Planned Parenthood веде свій бізнес абортів та продажу частин дитячого тіла у повній суперечності закону і їх треба неодмінно притягнути до відповідальності».

Лідери Американської федерації планованого батьківства стурбовані тим, який резонанс в суспільстві може викликати їх торгівля органами. Др. Ванесса Каллінз, віце-президент зовнішніх медичних справ АФПП, на камеру висловила своє хвилювання: «Це може зруйнувати вашу організацію і нас, якщо ми не будемо правильно формулювати ці розмови».

Однак ВанДергай зазначила, що намагалась дати раду можливому витоку інформації із індустрії абортів загалом. Вона сказала, що «розмовляла з виконавчим директором Національної федерації абортів. Ми намагаємось вирішити це, як індустрія, і як нам розподілити дохід, бо якщо це потрапить на перші шпальти – це буде катастрофа».

На думку Дейлейдена, це повинно зірвати маски з брутальності організації. «Від темників е-майлів до викривлених словесних структур типу «донація за винагороду», те, як далеко піде керівництво «Planned Parenthood», щоб прикрити свою незаконну торгівлю частинами тіла абортованих дітей, є нічим іншим як розпачем нечистої совісті», – вважає він.

Найновіше відео було опубліковане під час розслідування Конгресу, яке було спровоковане випуском попередніх відео, а також боротьби на Капітолійському пагорбі з метою позбавити фінансування головного провайдера абортів в країні.

«Генеральний директор «Planned Parenthood» Сесілія Річардз відкрито заявляє, що вони отримують «$60 за зразок тканини», а їх контракт з «StemExpres» передбачає оплату за плід, «яку визначають в клініці, яка проводить співпрацю», – розповідає Дейлейден.

«Їх фінансування з податків слід перевести кваліфікованим федеральним центрам охорони здоров’я, які надають ширшу сферу послуг, а кількість їх центрів перевищує «Planned Parenthood» у співвідношенні 20 до 1», – запропонував Девід Дейлейден.



Немає коментарів:

Дописати коментар