ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

14.09.15

14.09.2015р. Б. / Страйк проти програми статевої освіти скоротив відвідування шкіл в Торонто наполовину

Учнівський "страйк" проти програми статевої освіти провінційного ліберального уряду наполовину спорожнив початкові школи Торонто в перший день шкільного року та привернув увагу міжнародних засобів інформації. Організатори страйку заявляють, що він триватиме протягом вересня, і закликають батьків по цілій провінції робити те саме.

Близько 700 учнів публічної школи Торнкліф Парк (а це половина всіх учнів цієї школи) не відвідували школи, а замість того зібрались в парку поблизу. Халід Махмуд, організатор страйку, котрий належить до Об'єднання Канадійських Родин, назвав цю акцію "школою в городі".

Дільниця міста Торнкліф Парк в більшій мірі заселена мусульманами. Ця ж дільниця належить до виборчого округу Кейтлін Уінн - прем'єра провінції Онтаріо і лідера провінційної Ліберальної партії. Саме Торнкліф Парк став найгарячішою точкою опозиціі до програми статевої освіти, починаючи з того часу, коли ліберальний уряд опублікував цю програму в лютому минулого року з метою впровадити її у всіх школах, котрі утримуються з бюджету провінціі.

Об'єднання Канадійських Родин є добровільною організацією захисту прав батьків, яка сформувалась протягом трьох місяців з часу появи програми статевої освіти і представляє біля 25 спілок і 200 000 жителів провінції, стурбованих програмою. Об'єднання Канадійських Родин твердить, що програма пропагує морально образливу і фізично небезпечну ідею,  чим загрожує невинності дітей. Саме тому Об'єднання розпочало страйк в Торнкліф Парк, названий "В вересні нема школи".

Громадськість була зворушена кадрами з дітьми, що сидять під деревами на покривалах і повторюють літери алфавіту, в той час, як сотні батьків направляються до директора школи, щоб передати йому їхні листи з наміренням навчати своїх дітей вдома. Джак Фонсека з Коаліції Руху Життя закликає батьків по цілій провінції наслідувати приклад батьків з Торнкліф Парк.

Фонсека говорить, що ця безпрецедентна дія змушує лібералів переживати за їхні виборчі результати, а засоби інформації в кінці кінців визнати величину і становчість цього руху захисту прав батьків.

Фонсека зазначив, що в страсі перед втратою виборчих голосів, навіть Роб Оліфант, ліберальний кандидат в цьому окрузі і відкритий гомосексуаліст і сторонник абортів, вдає, що він є проти програми статевої освіти.

Фонсека вважає, що протести, подібні до "страйку" в Торнкліф Парку, мають неймовірний вплив на уряд і шкільні управління.

Тому уряд пробує вживати заходи, щоб запобігти поширенню подібних протестів. Одним з них є погрози штрафів в розмірі $ 200 для батьків, котрі не пускають своїх дітей до школи. Але Халід Махмуд, організатор страйку, твердить що це лиш чутки, котрі скоро розвіються.

Для батьків, котрі не бажають приймати участь у страйку, а шукають постійної альтернативи до публічної освіти, одна з спілок-членів Об'єднання Канадійських Родин, працює над тим, щоб допомогти їм знайти таку альтернативу. Серед них є такі, як навчання вдома, приватні школи, часткове відвідування публічної школи, створення "кооперативних" шкіл, вимога до уряду створити незалежні школи на утриманні з державного бюджету.

На даний час в провінції вже є значна кількість учнів, котрих батьки перевели з публічноі до іншої системи навчання саме з причини програми статевої освіти.

Батьки деяких учнів з школи Торнкліф Парк заявляють, що, якщо ліберальний уряд на протязі тижня не відмінить нову програму, вони готові перевести їхніх дітей до приватної школи. Звичайно що кошти відвідування приватної школи є значними, але багато ісламських приватних шкіл пропонують знижені оплати і доплати до транспортних витрат.

Батьки готові до вищого кошту і здатні зробити все необхідне для того, щоб вберегти своїх дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар