ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

29.09.15

29.09.2015р. Б. / Марш на захист життя та сім’ї в Запоріжжі

27 вересня 2015 в Запоріжжі відбувся перший Марш на захист життя та сім’ї. Марш зібрав до своїх лав кілька тисяч християн різних конфесій, мусульман, євреїв і всіх людей доброї волі, яким не байдужа доля ненароджених дітей та захисту інституту сім’ї як союзу чоловіка та жінки.

Марш пройшов головним проспектом міста від мерії до обласної адміністрації. На головній площі Запоріжжя виступили представники духовенства, громадських організацій, сімей та обласної адміністрації. Були підняті питання цінності людського життя як дару Божого та необхідності її захисту на законодавчому рівні від моменту зачаття до натуральної смерті, а також про недопущення визнання в Конституції України права укладати гомосексуальні союзи.

Акція закінчилася оголошенням і підписанням звернення до Президента України та Голови Верховної ради щодо захисту життя та сім’ї.




Немає коментарів:

Дописати коментар