ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

23.12.16

23.12.2016р. Б. / Молитовна хода «Збережи життя!» у Бурштині

22 грудня у Бурштині відбулася молитовна хода «Збережи життя!», в якій взяли участь представники Церкви, влади, студенти, жителі міста і навколишніх сіл.

З благословення митрополита Володимира Війтишина, сестри Воплоченого Слова з Бурштинського монастиря разом з Івано-Франківським рухом «За життя», за сприяння священиків різних конфесій Бурштина та влади міста, організували молитовний похід від Бурштинського енергетичного коледжу до церкви Священномученика Йосафата. Перед тим кілька тижнів сестри монастиря відвідували усі школи, два садочки, лікарню та коледжі міста, пояснюючи вчителям, викладачам, студентам, лікарям про важливість цього заходу і запрошуючи до участі у ньому.

Метою даної акції було привернути увагу громадськості до проблеми абортів в Україні. За офіційною статистикою в Україні роблять 250000 абортів у рік (за неофіц. понад 1000000), тобто 250000 українських дітей вмирає від рук власних матерів. Як говорив св. Папа Іван-Павло ІІ: «Народ, який вбиває своїх дітей, не має майбутнього». Тому ми, українці, не можемо сподіватися на процвітання і добробут, якщо не зупинимо гріх, який, будучи легальним у країні, лежить на совісті цілого народу.

З іншого боку, вже стало відомим, що у Верховній раді України почалися дискусії щодо впровадження так званої «ґендерної політики» у наше законодавство. За гарними лозунгами, такими як «рівність чоловіків і жінок», «повага до прав людини», маскується вимога зробити гомосексуальні відносини законними, надати їм право називатися сім’єю і усиновлювати дітей, поширювати інформацію про них у ЗМІ і впровадити так зване ґендерне виховання в освіту, починаючи від дитячих садочків. Приклади дії таких законів ми вже спостерігаємо у країнах Європи та Північної Америки, де незгода з названими тенденціями вважається дискримінацією, а за протест проти такого виховання дітей можна потрапити у в’язницю. Щоб ґендерна політика не увійшла у повноті в законодавство України, потрібно висловлюватись, показувати, що ми – християни, що ми хочемо мати здорову родину і виховувати своїх дітей згідно з християнськими принципами.

Тому, власне, 22 грудня бурштинці та жителі навколишніх сіл і пройшли з молитвою на устах по вулицях міста. Єдиним нашим бажанням було показати, що ми – християни, що Україна не має майбутнього, якщо відречеться від свого християнського коріння, якщо вбиватиме власних дітей і відкидатиме базові сімейні цінності.

Молитовна хода «Збережи життя!» розпочалася біля Бурштинського енергетичного коледжу, де вже стало традицією раз у місяць молитися зі студентами молебень до Богородиці. Після молитви директор коледжу, п. Олександр Джура, звернувся до присутніх зі словами подяки і привітання. Також до учасників заходу зверталися: о. Ігор Тичинський, УПЦ КП; о. Йосафат Бойко, ЗВС, представник від митрополита Івано-Франківського УГКЦ, Володимира Війтишина; п. Мирослав Возняк від християнського руху «За життя». Опісля усі вирушили, молячись вервицю, до церкви Свщм. Йосафата, де відбула Божественна Літургія у намірі, щоб поважалося людське життя від зачаття до природної смерті. О. Йосафат Бойко проголосив проповідь, в якій пояснив про духовне значення свята Непорочного Зачаття, а також на живому прикладі показав, як навіть серед практикуючих християн аборт прижився, як щось звичне. Вкінці усі присутні зробили акт посвяти міста Бурштин та навколишніх сіл до Непорочного Серця Марії, за прикладом Блаженнішого Святолава у Фатімі восени цього року.

Сподіваємося, що духовні плоди даної акції будуть поширюватися, і вона продовжиться у цілій Івано-Франківській архиєпархії та по всій Україні.

Сестри Воплоченого Слова з Бурштина

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар