ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.01.17

25.01.2017р. Б. / Нижня палата Конгресу США підтримала заборону на фінансування абортів з бюджету

Палата представників США підтримала проект закону, що забороняє використовувати кошти платників податків на фінансування організацій, що підтримують чи проводять аборти. За цей проект проголосувало 238 членів нижньої палати Конгресу, проти – 183.

За даними «Charlotte Lozier Institute», за рахунок цієї заборони, яка була запроваджена в 1976 році, а згодом відмінялась певними президентами, вдалось врятувати більше двох мільйонів людських життів. В січні 2017 р. опитування «Marist poll» показало, що 61% американців не підтримує фінансування абортів з податків, повідомляє LifeSiteNews.

Нагадаємо, що 22 січня 2017 р. президент США Дональд Трамп відновив заборону надавати федеральні кошти міжнародним групам, що проводять аборти, а також фінансувати за кошти платників податків ті групи, які любіюють легалізацію абортів.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар