ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

24.01.17

24.01.2017р. Б. / Кількість абортів в США кардинально знизилася вперше за 40 років

Такі дані доповіді Інституту Гуттмахера (організації, яка займається дослідженням питань сексуального та репродуктивного здоров'я), представленої в Вашингтоні.

У новій доповіді повідомляється, що щорічна кількість абортів в США стала нижче мільйона вперше з 1975 року.

Починаючи з 1975 року, щорічне число абортів в США перевищувало 1 мільйон.

Президент національної організації «Право на життя» Керол Тобіас сказав в прес-релізі: «Хоча нам ще належить пройти довгий шлях, але цей історичний мінімум є важливим етапом для відновлення повного правового захисту ненароджених дітей. В Інституті Гуттмахера враховували ряд факторів - збільшення використання протизаплідних засобів, обмеження абортів на державному рівні, і т.д., які, можливо, зіграли свою роль - але є один важливий момент, який дійсно вплинув на зниження кількості абортів - це зростаюче почуття серед американців, що аборт не є реальним вирішенням для матерів, для їхніх дітей і для суспільства в цілому».

Тобіас також заявив, що «Ми дуже сподіваємося на те, що новообраний президент Трамп приведе до влади правозахисників, які виступають за збереження життя, і що Конгрес і суд схвалять заходи, які забезпечать більший захист ненароджених. Ми також сподіваємося на те, що країна буде продовжувати рухатися в цьому напрямку, і що ми досягнемо тієї точки, в не настільки віддаленому майбутньому, коли життя кожного буде тільки вітатися».

Звіт Інституту Гуттмахера показує, як знизилася кількість абортів в порівнянні з тим часом, коли аборти були легалізовані по всій країні в 1973 році рішенням Верховного Судді США Роу Уейда. У 2014 році цей показник склав 14,6 абортів на 1000 жінок у віці від 15 до 44 років. У 1981 році число абортів досягло неймовірно високої позначки в 29,3 мільйонів.

Джерела: CNL

Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар