ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

24.01.17

24.01.2017р. Б. / Трамп відновив заборону на фінансування міжнародних груп, що проводять аборти

Президента США Дональд Трамп відновив заборону надавати федеральні кошти міжнародним групам, що проводять аборти, а також фінансувати за кошти платників податків ті групи, які лобіюють легалізацію абортів чи поширюють їх як метод планування сім’ї.

Як інформує Catholic Herald, «політику міста Мексико» (також відому як «Global Gag Rule») вперше оголосив президент Рональд Рейган у 1984 році. З того часу вона стала свого роду «футбольним м’ячем», який призначали республіканці і скасовували демократи.

Останній раз заборону усунув Барак Обама в 2009 році.

Дональд Трамп підписав заборону 22 січня, через день після річниці рішення Верховного Суду від 1973 року у справі «Roe vs Wade», що легалізувало аборти в Сполучених Штатах. Власне в цей день президенти традиційно вдаються до дій щодо цієї політики.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар