ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.03.16

30.03.2016р. Б. / Штат Флорида припинив фінансування Planned Parenthood

Губернатор Флориди підписав закон, який скасовує дотації аборціоному бізнесу від податків на території штату.

Губернатор Флориди Рік Скотт підписав закон, який скасовує фінансування не лише Planned Parenthood, але і інших клінік, які займаються вбивствами ненароджених дітей.

У березні сенат прийняв закон і передав його на робочий стіл Скотта. Це відповідь, перш за все, на серію з секретних фільмів, які показують справжнє обличчя Planned Parenthood. В них можна побачити, що організація торгує частинами тіл убитих дітей.

Досі у Флориді групи абортів щорічно отримували 200 000 доларів з податків. Тепер гроші будуть передані в комплексні центри здоров'я.

Немає коментарів:

Дописати коментар