ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

15.03.16

15.03.2016р. Б. / В Литві українці та литовці, вшановуючи Кобзаря, підтримали Надію Савченко

Урочиста церемонія з нагоди вшанування 202 річниці з дня народження Великого Кобзаря та акція на підтримку волелюбної патріотки нашого часу Надії Савченко пройшли у столиці Литовської Республіки Вільнюсі, біля пам’ятника Т. Г. Шевченку.

У заходах взяли участь не лише представники української діаспори, а й литовці. До учасників дійства зі словами про значимість життя і творчості Тараса Шевченка звернувся посол України у Литовській Республіці Володимир Яценківський та священнослужитель храму Пресвятої Трійці Української Греко-Католицької Церкви о. Йоаким Ковальчук, ЧСВВ.

Дослідники творчості Шевченка вважають, що саме у місті Вільно (колишня назва Вільнюса), він усвідомив себе як митець, навчаючись тут живопису у 1829-1931 роках.

Згодом Тарас Шевченко, уже перебуваючи далеко від Вільно, теплими словами згадував місцевий університет, Гостру Браму (одна із найзнаменитіших культурних і релігійних пам’яток Литви, збудована на початку ХVI); храми і замки та, щонайважливіше, людей, котрі допомогли розкритись його таланту. Припускають, що у цьому прибалтійському місці Шевченко пізнав своє перше кохання.

До слова, пам’ятник Шевченку у Вільнюсі (скульптор Віталій Андріянов), церемонія відкриття якого відбулась у 2011 році, вважається одним з найкращих монументів Кобзарю.

Немає коментарів:

Дописати коментар