ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

22.03.16

22.03.2016р. Б. / Іспанія: Мадридська асамблея відхиляє легалізацію сурогатного материнства

Парламентська асамблея в Мадриді відхилила представлену політичною партією «Громадяни» («Ciudadanos») пропозицію закону про сурогатне материнство.

Голосування відбулося 16 березня, у результаті закон було розглянуто і відхилено 64 голосами проти 62.

Три політики Народної партії («Partido Popular») Мадридської автономного округу порушили дисципліну голосування, встановлену лідером партії Крістіній Сіфуентес, перебиваючи, таким чином, її бажання узаконити сурогатне материнство.

Як підкреслила Крістіна Сіфуентес, ці політики будуть оштрафовані на 600 євро за недотримання зобов'язань перед партією.

Пропонований законопроект про сурогатне материнство передбачав безкоштовне надання послуг з боку матері, яка виношує дитину, а також «забезпечував права всіх осіб, які беруть участь у цьому процесі».

У жовтні 2014 року Конгрес депутатів Іспанії відхилив розроблення законодавчої бази щодо сурогатного материнства.

Європейська федерація «Один з нас» («One of Us») назвала «неприйнятною» легалізацію сурогатного материнства i «використання жіночого тіла як бізнесу».

Ганна Піна, координатор Європейської ініціативи «Один з нас» зазначила, що сурогатне материнство «є новою формою експлуатації жінок, торгівлі людьми і приниження дітей до ролі товару».

Немає коментарів:

Дописати коментар