ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

24.03.16

24.03.2016р. Б. / «Рух за життя» запрошує взяти участь у Хресній дорозі

У другу суботу Великого посту, 26 березня 2016 року, відповідно до затвердженої Синодом УГКЦ Програми протидії вчиненню абортів «Рух за життя» Львівської архиєпархії організовує вшанування пам'яті абортованих дітей.

«Рух за життя», щиро запрошує усіх взяти участь у Хресній дорозі ненародженої дитини, яка розпочнеться у суботу о 15.00 год. біля статуї Пресвятої Богородиці у центрі міста Львова. По завершені Хресної дороги відбудеться молитва за зцілення ран від абортів.
ЛОГО Товариство «Рух за життя».

Немає коментарів:

Дописати коментар