ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

02.03.16

02.03.2016р. Б. / Рада Церков підготувала пропозиції до законопроекту з протидії дискримінації

На переконання глав конфесій, навіть такий актуальний і важливий намір як боротьба з дискримінацією не повинен нівелювати основоположні права людини на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, на свободу світогляду і віросповідання.

Про це зазначено у листі Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій на адресу парламентського Комітету, який готуватиме законопроект № 3501 до другого читання, повідомляє Інститут релігійної свободи.

За результатами обговорення, яке відбулося під час засідання 1 березня 2016 року, Рада Церков запропонувала Комітету під час підготовки законопроекту № 3501 до другого читання доповнити його застереженням у частині третій статті 6 Закону України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні» наступного змісту:

Інша пропозиція ВРЦіРО стосується особливостей трудових відносин у релігійних організаціях та заснованих ними юридичних осіб, які передбачають переваги при наданні роботи, переведенні на іншу роботу та залишенні на роботі у разі вивільнення для їх засновників (учасників) і членів.

Як повідомляв ІРС, раніше представники українських церков назвали зміни, пропоновані законопроектом № 3501, вельми незбалансованими.

Наявні застереження щодо дискримінаційних дій є надто вузькими, оскільки стосуються лише внутрішньої діяльності релігійних організації та оминають публічну сферу. До прикладу, ситуації, коли з’являються заперечення на підставі релігійних переконань та свободи совісті, керуючись якими посадовець відмовляється оформлювати одностатеві шлюби, лікар-гінеколог та акушер відмовляється робити аборти чи евтаназію, а релігійні діячі на підставі Священного Писання застерігають щодо гріха гомосексуалізму, тощо.

Раніше, у листопаді 2015 року, парламентарі-педерасти з 9-ї спроби проголосували за доповнення поняттями “сексуальна орієнтація” та “гендерна ідентичність” переліку заборон дискримінації у трудових відносинах, що відбулося з грубими порушеннями регламентних процедур.

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар