ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

24.03.16

24.03.2016р. Б. / Франківчани вийшли на захист життя і сімейних цінностей

23 березня в Івано-Франківську пройшов Марш за збереження життя і сімейних цінностей, мета якого привернути увагу громадськості до актуальних проблем знищення ненароджених дітей та порушення основ сімейного життя.

Розпочався Марш зі спільної молитви біля храму Різдва Пресвятої Богородиці, яку провели Преосвященний Владика Йосафат, Єпископ помічник Івано-Франківський, та Владика Дмитро Григорак, єпарх Бучацький, спільно з духовенством. Після чого численний люд з транспорантами та банерами пройшлись центральними вулицями міста: Чорновола-Сахарова-Коновальця-Мельника та дійшли до Вічевого майдану.

Як розповів організатор ходи, заступник християнського руху за життя, Мирослав Возняк, цей захід проводять щоб звернути увагу всіх на проблему узаконеного дітовбивства. «Зараз таку статистику не ведуть, проте ще у радянському союзі офіційно проводилося 1 млн. 200 тис. абортів на рік. І не думаю, що зараз цифри дуже змінилися. Ми повинні стати на захист життя. Є приклад Польщі, Ірландії де офіційно заборонені аборти і вони процвітають. Проте це проблема всього народу і передусім влади ,яка повинна забезпечити гідний рівень життя для одиноких матерів», - пояснив п. Возняк.

"Наша спільна хода - це свідчення нашої подяки Господеві за дар життя", - звернувся Владика Йосафат під час всеміського віче, за участі представників влади, духовенства та кількасот містян. «Ми пройшли цим маршем не проти когось, а за збереження життя і традиційну сім'ю», - наголосив він.

А Кир Димитрій додав: "Якщо хочемо мати майбутнє, то мусимо сповідувати ті ідеали, які нам закладені Творцем".

Висловив свою християнську позицію і міський голова п. Руслан Марцінків. На ході також численно були присутні і діти, які, хоч можливо й не до кінця усвідомлюють її суть, все ж сьогодні зробили великий крок задля майбутнього.

Віримо, що й інші міста також підключаться до такої доброї акції за збереження дару життя та основоположних сімейних цінностей, а українські парламентарі таки приймуть відповідні закони.

Немає коментарів:

Дописати коментар