ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

27.11.15

27.11.2015р. Б. / Страсбурзький трибунал — по стороні захисників життя

Європейський трибунал Прав людини визнав у четвер 26 листопада 2015 р., що німецькі суди діяли неправильно, забороняючи діячеві про-лайф роздавати листівки поблизу клініки, де проводять переривання вагітності, та викривати медиків в інтернеті.

У липні 2005 року Клаус Гюнтер Аннен роздавав антиабортні листівки поблизу абортивної клініки.

«Людей в Освенцімі убивали нелегально, але нацистська держава, в її моральному падінні, допускала убивство неповинних людей без карних санкцій», — проголошували ті листівки. Крім цього, там було посилання на інтернет-сторінку www.babykaust.de, яку адміністрував Аннен. На тому сайті містився, серед іншого, список медиків, які роблять аборти, двоє з них були названі і в листівці.

2007 року суд за поданням обох лікарів, згаданих у листівках Аннена, заборонив пролайфісту роздавати листівки з їхніми прізвищами та публікувати їх в інтернету. Суд другої інстанції відкинув апеляцію. Тоді Аннен подав позов проти Німеччини до Страсбурзького трибуналу, стверджуючи, що суди його держави порушують 10 статтю Конвенції про права людини, яка гарантує кожному право на свободу висловлення думки.

Судді Трибуналу визнали, що Аннен має рацію, і що «німецьким судам не вдалося знайти рівновагу між правом на свободу висловлювання пана Аннена та правами лікарів на захист їхньої особистості». Вони погодилися, що активіст використав радикальні засоби, наприклад, викриваючи обох лікарів, які виконували аборти, але в своїх листівках він не написав нічого неправдивого, і тільки хотів «краще переказати інформацію про свою кампанію, яка цілком виразно викликала публічні дебати з зіткненням думок».

Стосовно згадки про Голокост, Трибунал визнав, що «не може поділити інтерпретацію німецьких судів, згідно з якими пан Аннен порівнював лікарів та їхню професійну діяльність із нацистським режимом. Тут радше можна вбачати спосіб довести до свідомості людей, що закон може відрізнятися від моральності. Розуміючи підтексти у посланні пана Аннена, підсилені через посилання на сторінку babycaust.de, Трибунал стверджує, що не співвідносить безумовно абортів із Голокостом».

Немає коментарів:

Дописати коментар