ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

03.11.15

03.11.2015р. Б. / Греко-католицький храм в Ґданську став об’єктом атаки антиукраїнських кіл

Польський правий шовіністично-радикальний сервіс Xportal.pl на своїй сторінці у Фейсбуку написав про напад на греко-католицьку церкву св. Варфоломія та Опіки Найсвятішої Богородиці в Ґданську.
«На редакційну пошту ми щойно отримали інформацію про пропагандистську акцію щодо приєднання України до Польщі (!), проведену „революційною чорною гвардією” (!!!) Вітаємо невідомих винуватців із шаленою фантазією», — читаємо на сторінці в інтернеті.
У групі розміщено кілька світлин, на одній із яких — чоловік у чорному одязі та чорній балаклаві на обличчі із написом у руках: «Привітання для Марціна Рея». (Марцін Рей — польський публіцист, перекладач, який дуже активно у польському сегменті інтернету висліджує та викриває політичних агентів Кремля у Польщі; проти нього неодноразово застосовували різні провокації, його залякували та погрожували розправою).
12122437_1626284114312242_8697538947655674803_n
Позаду невідомого чоловіка у чорному на стіні перед входом до греко-католицького храму наклеєні листівки із наступним провокативним текстом:
«Брати українці! Не дайте жидо-більшовицьким агітаторам та їх паршивій, брехливій пропаганді ошукати себе! Подальше існування української держави в теперішньому вигляді означає війну, знищення, біду, хвороби та смерть! Оберіть високу культуру, безпеку, добробут і мир! Так для приєднання України до Польщі», — пише Xportal.pl.
12194506_1626284087645578_2544411635364428317_o
На наступному плакаті текст продовжується:
«Україна в кордонах Польщі це: безпека, що базується на сильній, готовій до всього, досвідченій польські армії; добробут і гідні умови життя в одній із найбільш динамічних економік старого континенту; культура із тисячолітньою історією, яка дозволить вам стати частиною правдивого, цивілізованого, сучасного народу; мир з Новорсоією, яку українська влада нерозсудливо спровокувала на війну, прирікши громадян на біду та поневіряння».
12191139_1626284094312244_4462656930458680635_o
Відомо, що сайтом Xportal займається група ультраправих нацистів «Фаланга», лідер якої Бартош Бекер є віце-головою польської проросійської партії «Зміна» шовініста Матеуша Піскорського. Польські шовіністи відкрито підтримують російських окупантів на південному-сході, вони неодноразово бували на окупованому Донбасі, а українська влада заборонила їм в’їзд на терени України.

Нагадаємо, нещодавно до центру Український світ у Варшаві увірвалася група чоловіків, які почали погрожувати і викрикувати образливі слова («Ти, бандерівська суко») на адресу рецепціоністки. Серед них, завдяки активності інтрнет-користувачів, було опізнано багатьох членів польських шовіністичних груп та футбольних хуліганів. Ще раніше у центрі спрацював підкладений вибуховий пристрій. На щастя, ніхто не постраждав.

Немає коментарів:

Дописати коментар