ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

02.11.15

02.11.2015р. Б. / Статеве виховання у школах призводить до більшої кількості абортів

Статеве виховання у школах не призводить до більш відповідальної сексуальної поведінки молоді – таких висновків дійшла редакція італійського бізнес видання Key4Biz. Вони проаналізували дані про кількість абортів серед підлітків у різних країнах Європи.

Італійські школи впродовж десятиліть опираються спробам запровадження програми статевого виховання. Її прихильники стверджують, що таке навчання щодо сексу призведе до більш відповідальної поведінки серед молоді. Виявляється, що все є з точністю до навпаки.

Найвищий рівень абортів серед дівчат віком до 20 років є власне у тих країнах, де заняття щодо сексуального виховання були введені у навчальні плани вже у 70-х роках. У Великобританії це співвідношення становить 18 %, у Франції 15,2 – %, у Данії 15 – %, у Нідерландах – 13,8 %, Фінляндії – 12,1%, а в Норвегії – 11,4 %.

Натомість в Італії, де не вдалося запровадити статевого виховання у школах, це співвідношення складає 6,3 %. Це означає, що воно втричі нижче, ніж у Великобританії, де дітей навчають щодо сексу з 7 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар