ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

06.11.15

06.11.2015р. Б. / Експерт з неврології та анатомії засвідчив перед Конгресом США: немовлята в утробі можуть відчувати біль починаючи з 8 тижнів

Чим більше ми дізнаємося про розвиток плоду, тим більше стає ясно, наскільки жахливою насправді є практика абортів. Скільки разів ми чули від прихильників проведення абортів арґумент про немовля як про «нагромадждення клітин»? На щастя, прогрес у галузі науки і техніки навчив нас, що з моменту запліднення, ембріони є окремими людськими істотами, з унікальною ДНК як тільки вони відокремлюються від матері і батька.

У жовтні 2015, визнаний медичний експерт засвідчив перед Конгресом, що діти мають неврологічну здатність відчувати біль починаючи з 8 тижнів.

Як інформує Лайф-ньюс:
Морін Кондік, доктор філософії, ад’юнкт-професор нейробіології та анатомії в університеті штату Юта, яка отримала ступінь доктора філософії з Університету Каліфорнії, Берклі. Вона є широко відома вчена, чиї роботи регулярно публікуються в різних рецензованих провідними вченими журналах.

«Найранніший рудимент нервової системи людини виникає уже на 28 день (чотири тижні) після злиття сперматозоїда та яйцеклітини. На цьому етапі, примітивний мозок вже стає «упорядником»; тобто керує клітинами в різних ділянках тіла та вказує їм виробляти структури, відповідні їх розташування в нервовій системі в цілому», - сказала вона законодавцям у ході слухань щодо законопроекту в травні 2013 року.

Доктор Кондік пояснила: «Впродовж наступних кількох тижнів, мозок буде рости надзвичайно швидко й генерувати безліч складних з’єднань, але в цілому організація нервової системи встановлюється уже на четвертому тижні. Це важливо, тому що це демонструє, що навіть на цій ранній стадії, мозок є не що-небудь, схоже просто на колекцію клітин або «чистого аркуша», який потрібен, щоб записати події більш пізніх процесів розвитку. Як і всіх ембріональних органів, структура раннього мозку «припускає» функцію зрілих систем».

Коли ж справа доходить до здатності відчуття болю зокрема, наукові докази дуже ясно свідчать, що ембріон може відчувати біль на 20 тижні розвитку. Але доктор Кондік довела, що ненароджені діти мають здатність відчувати біль набагато раніше.

«Нервова схема, що відповідає за найпримітивніший больовий подразник, спинний рефлекс, перебуває на своєму місці уже на 8-му тижні розвитку», - пояснила вона. - «Це найранніша точка, в якій плід відчуває біль у будь-якій його якості»

У цей момент, науковець підтвердила: «плід реагує так само, як людина на більш пізніх стадіях розвитку, як це помітно по реакції виходу з хворобливого стимулу». За 8-10 тижнів, доктор Condic говорить, що багато з нейронних зв’язків утворюється.

Немає коментарів:

Дописати коментар