ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

28.12.15

28.12.2015р. Б. / Владика Василь (Тучапець) побував із душпастирськими відвідинами в Полтаві

У неділю, 27 грудня, до парафії Пресвятої Тройці, що в м. Полтава, з душпастирськими відвідинами завітав владика Василь (Тучапець), Екзарх Харківський.

Пасторальні відвідини розпочалися Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив екзарх у співслужінні зі священиками Юрієм Кролевським, настоятелем парафії Пресвятої Тройці, та Максимом Кролевським, координатором програми Стратегії розвитку УГКЦ у Харківському екзархаті.

У своїй проповіді владика Василь зачепив актуальні питання будівництва християнського життя в сучасних українських реаліях. "У теперішніх обставинах становлення нашої держави, — зауважив єпископ — ми, як діти Божі, повинні боротися з усім тим, що сьогодні суперечить християнським цінностям, принижує людську гідність та знищує людське життя".

Після Святої Літургії архиєрей, подякувавши священикам та вірним парафії Пресвятої Тройці за активну участь у проведенні днів митрополита Андрея Шептицького у Полтаві, нагородив отців та парафіян подячною грамотою і медаллю митрополита Андрея Шептицького. "Ця архиєрейська подяка та нагорода стосується кожного з нас, бо це результат нашої спільної праці, — зауважив отець Юрій Кролевський на завершення, — бо не тільки ми, священики, є апостолами проголошення Слова Божого, а й кожен член нашої парафіяльної родини".

Опісля священики та вірні парафії Пресвятої Тройці могли ближче поспілкуватися з владикою Василем, обговорюючи подальші перспективи та стратегію розвитку полтавської громади.

Прес-служба парафії Пресвятої Тройці

Немає коментарів:

Дописати коментар