ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

07.12.15

07.12.2015р. Б. / Папа: Без прохання про прощення шлях до єдності неможливий

Провидінним збігом Папа Франциск назвав те, що 50-та річниця взаємного відкликання екскомунік між Римською та Константинопольською Церквами припадає напередодні відкриття Святого Року Милосердя. Про це він говорив після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 6 грудня 2015 року, пригадавши, що 7 грудня 1965 року, в навечір’я закриття Другого Ватиканського Собору шляхом підписання «спільної декларації Папи Павла VI та Вселенського Патріарха Атенаґораса», відбулася ця «незабутня подія між католиками й православними».

«Насправді провидінним є те, що цей історичний жест примирення, який створив передумови для оновленого діалогу між православними й католиками в любові та істині, спогадуватиметься саме на початку Ювілею Милосердя. Без перепрошення перед Богом та між нами за гріх поділів неможливий справжній шлях до єдності», – наголосив Святіший Отець, закликавши вірних згадати у своїх молитвах також і Глав Православних Церков, молячись також за те, «щоб стосунки між католиками і православними завжди надихалися братньою любов’ю».

Немає коментарів:

Дописати коментар