ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

23.12.15

23.12.2015р. Б. / Використання психологічних маніпуляційних технологій для просування законів на користь содомітів ЛГБТ (+VIDEO)

Доповідь Людмили Гридковець - Використання психологічних маніпуляційних технологій для просування законів на користь ЛГБТ.

Конференція «Статус меншин і корінних народів в законодавстві України в контексті підготовки проекту змін до Конституції України». Організована робочою групою Конституційної комісії по правам, свободам і обов'язкам людини і громадянина.

Конференція, відбулась 18 грудня в приміщенні Києво-Могилянської академії практично була присвячена «сексуальній орієнтації та гендерній ідентичності».

Для гомосексуалістів лишають широку «лазєйку», викресливши з Конституції 51 статтю: «Шлюб ґрунтується на вільній згоді жінки і чоловіка».


Людмила Гридковець, кандидат психологічних наук, декан факультету психології Київського інституту бізнесу та технологій. Практикуючий психолог розробник і ведуча програми "Абетка подружжя", експерт проекту "За збереження родини", координатор програми “Гармонійна родина” Київського міського центру сім’ї “Родинний дім”.

Немає коментарів:

Дописати коментар