ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

25.12.15

25.12.2015р. Б. / З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Сайт «Католицький Оглядач» і ми, католики східного обряду, вітаємо усіх християн, які святкують Різдво Христове за новим стилем.

Більш як 2000 років тому у маленькому Вифлеємі Світло прийшло на цей світ (див. Ів. 1, 9), просвітивши темряву світу. Світло тієї ночі ось уже два тисячоліття просвітлює історію людства.

Нехай Христове світло сповнить кожного, хто в Нього вірує. Нехай правдива радість, сповіщена ангелом на вифлеємських полях (див. Лк. 2, 9-11) запанує у серці кожного, хто святкує Різдво Христове. Нехай Вифлеємське Дитятко внесе у серця Христових вірних не лише радість і мир, але і сповнить тією любов’ю, яка не може затриматися в одному серці, а виливається на інших.

«Слава Богу на висотах, а на землі мир людям доброї волі!» (Лк 2, 14)

Нехай Дитятко Ісус, за заступництвом своєї Пренепорочної Матері, обдарує своїм світлом також кожну людську душу, яка шукає Правди. Нехай Божий мир та радість запанують у наших домівках, селах і містах. Хай кожне серце сповниться радістю, світлом і миром.

Христос ся раждає!

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар