ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

22.12.15

22.12.2015р. Б. / 63,48% словенців проголосували і проти одностатевих "шлюбів" і проти гендеризму

Найліберальніша республіка колишньої Югославії в чергове відкинула одностатеві "шлюби", додавши цього разу ще й відкидання внесення гендеризму в Закон про сім’ю та заповадження гендерного виховання в дитячих садках та школах. Перший раз словенці відкинули одностатеві шлюби на референдумі у 2012 році.

В неділю 20 грудня словенці знову вийшли на референдум із сімейних питань. Згідно з кінцевими результами 63,48% громадян Республіки Словенія проголосували проти проголосованих словенським парламентом змін до «Закону про сім’ю та розлучення» (EPA: 257 - VII ZZZDR-D). «За» проголосувало 36,52% словенських громадян. Також, відмічається доволі висока явка виборців – проголосувало 70,49% від зареєстрованих виборців. 

Законодавчі зміни передбачали ряд неймовірно ліберальних норм.

Ліва коаліція «Združena levica» (Об’єднана лівиця), яка проголосувала у березні цього року за ці зміни, уже дистанціювалася від проголосованих змін. І заявила, що готова до діалогу з громадянською ініціативою «Za otroke gre» (Йдеться про дітей), яка разом з Словенською єпископською конференцією виступила ініцатором проведення референдуму. 

Очікується, що ця громадянська організація найближчим часом могла би бути переформатована у праву партію, яка би захищала християнські цінності у словенському суспільстві. Слід зауважити, що ліва словенська влада всіма можливими засобами опиралася проведенню цього референдуму, покликаючись на те, що закон забороняє проводити референдуми з питань, які зачіпають права людини. Проте Конституційний суд Республіки Словенія виніс вердикт згідно з яким одностатеві "шлюби" не належать до людських прав, що автоматично зобов’язувало ліву владу провести референдум.

Важливим фактором у перемозі прихильників традиційної сім’ї та противників гендерної ідеології на цьогорічному словенському референдумі вважають активну позицію Католицької Церкви в Словенії, підтримку, яку захисникам традиційної сім’ї в Словенії надав Папа Франциск, а вдалу агітацію проведену громадянською ініціативою «Za otroke gre». На сьогоднішній день 57.8% словенців декларують себе католиками.  

У той же ж час словенські політичні аналітики зауважують, що результати цього референдуму практично ідентичні результатам словенського референдуму з 2012 року, коли словенському суспільству пропонувалося дати добро на запровадження одностатевих "шлюбів" в країні. Соціологи зазначають, що на цьогорічному референдумі приблизно четвертина тих, хто голосував «проти» на парламентських виборах голосували за ліві партії, які зараз знаходяться у Словенії при владі.

Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар