ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.08.15

30.08.2015р. Б. / Франциск підтримав берлінський «Марш за життя»

Франциск підтримав берлінський «Марш за життяСвятий Отець підтримав "Марш за життя", який пройде через центр Берліна 19 вересня 2015 як повідомила німецька Національна федерація за життя, Франциск сказав про це організаторам маршу після минулої загальної аудієнції на площі св. Петра в Римі, - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

 Понтифік високо оцінив ініціативу на захист життя і велику і потрібну роботу організаторів. "Це дуже, дуже важливо, що ви робите", - цитує його слова Федерація за життя.

У 2014 з Ватикану вперше було направлено привітання для ініціативи, яка проходить в Берліні з 2002 р У листі від імені Папи кардинал Держсекретар П'єтро Паролін зазначив, що право на життя є підставою культури і законів суспільства, тому людина не може сприйматися в якості товару, призначеного до викидання. Суспільство, яке позбавляється людей, позбавляє себе коренів свого існування. І саме християни повинні підкреслювати значення недоторканності життя кожної людини і неприпустимість залежності особи сьогочасної вигоди.

У багатьох європейських столицях регулярно проходять "Pro-Life-марші". Девіз нинішнього берлінського - "Разом за життя. Завжди ". Тисячі християн, які пройдуть центром німецької столиці, закличуть поважати право кожної людини на життя від зачаття до природної смерті. Організатори вважають такі ініціативи важливими й тому, що в останні роки в німецьких мегаполісах активізувалися акції та контр-демонстрації прихильників абортів.

Джерело:  КІРІОС

Немає коментарів:

Дописати коментар