ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

13.08.15

13.08.2015р. Б. / Священик УГКЦ в Одесі: гомосексуалізм протиприродний... і далі вони змусять нас прийняти педофілію (+VIDEO

Бог створив для Адама жінку, а не чоловіка. І лише від чоловіка і жінки народжується життя. І ми це життя приймаємо, тому що ми всі народилися завдяки цьому», - повідомив на прес-конференції Християнських церков в прес-центрі ІА «Одеса-медіа» протоєрей одеського екзархату УГКЦ о.Ігор Тарас.

«Гомосексуалізм протиприродний і ті, хто народився завдяки батькові і матері, не можуть це сприймати. Це страшно. І головне, в чому проблема, - вони ніколи не зупиняться тільки на гомосексуалізмі. Велика частина гомосексуалістів родом з педофілістів. Вони були в дитинстві використані, і далі вони змусять нас прийняти педофілію. І будуть говорити: ви повинні це прийняти. І вже це має місце».

Отець Юрій Нагорний, який представляє на прес-конференції Римо-Католицьку церкву, підтвердив факти жорстокого поводження з дітьми: «Забирають у нормальних сімей дітей і віддають педофілам на виховання. І ці діти не доживають до дорослого віку, бо використовуються сексуально».

«Європа вже бачить, до чого призводить хворий волюнтаризм, і вона через це вимирає, - стверджує о.Ігор Тарас. - Господь дав право, але він дав і обов'язки. Ті, хто позбавляються від гомосексуалізму, кажуть: Якби я не зустрів у своєму житті, дитинстві гомосексуаліста, я б ним ніколи не став. Блуд ніколи не може бути прийнятий, тому що він проти людської природи. Тому, якщо ми не скажемо про це вголос, ми будемо нести відповідальність перед Богом».



Немає коментарів:

Дописати коментар