ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

15.08.15

15.08.2015р. Б. / 136 самогубств військових в зоні АТО – люди не витримують жахів війни – держава про них не дбає (+VIDEO)

Сайт ТСН повідомляє про жахливі цифри – в зоні АТО до сьогодні самогубство скоїло 136 військових. Це – наслідок безвідповідальної державної політики, яка усе ще не сприймає людей, як осіб, а лише як в радянських часах статистичне число.

Як свідчать дані ТСН, волонтерські служби уже давно б’ють на сполох, адже державою до сьогоднішнього дня неналагоджена робота із психологічної діагностики та реабілітації бійців АТО. В Україні взагалі відсутня державна служба надання психологічної допомоги.

А потуги Церкви, яка старається налагодити не лише душпастирську, але й психологічно допомогу захисникам народу, які жертвують своїм життям і здоров’ям, щоб захистити свій народ, очевидно, на жаль, заслабкі. До сьогоднішнього дня психологічна допомога бійцям АТО залишається справою виключно Церкви і волонтерів.

ТСН, як приклад наводить випадок бійця «Правого сектору»:
«Так, 24-річний боєць "Правого сектора" Артур не витримав жахіть війни, але дивом вижив. Закінчивши військове училище, Артур не чекав повістку, а пішов захищати країну добровольцем - воював під Донецьком. У Водяному у нього на очах розірвало друга, після чого у хлопця стався тривалий нервовий зрив. "Він був на завданні разом із другом своїм, а потім він каже, у мене на моїх очах його розірвало на шматки - на розтяжці підірвався. Він його збирав у целофановий мішок", - розповів батько Артура, Валерій Гальцов, який одразу помітив, що із сином щось коїться, адже досить жорсткий і сильний хлопець почав випивати і зі сльозами згадувати товариша.

Проте не встигнувши отямитися від цієї травми, Артур потрапив до лікарні із болями у шлунку, де після допомоги нянечці та лікарю – перевезення тіл померлих людей у морг, він вистрибнув у вікно з третього поверху, та дивом вижив. Нині вже півроку він є найтяжчим пацієнтом із важкою черепно-мозковою травмою, лікування Артура обходиться у 70 тисяч на місяць.

За словами керівника приватної клініки, яка взялася за повернення хлопця до життя, Олександра Кулика, причиною спроби самогубства стали виснаженість і втома, а також психологічні травми, які отримала людина.

Психолог "Психологічної кризової служби" Світлана Камінська радить, як рідним військових допомагати їм після повернення додому. "По-перше, бути поруч. Сідати і слухати людину. Якщо людина повертається і вона віруюча, знайдіть священника. В інтернеті зараз багато інформації", - зазначила вона. Фахівці наголошують, вчасна розмова з психологом здатна запобігти непоправному вчинкові.» - пише ТСН.

До цієї новини додаємо і відео-сюжет ТСН:



Джерело:   Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар