ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

02.08.15

02.08.2015р. Б. / Як Церкві зайняти кіберпростір

Виховання нового покоління африканських священиків і ченців вже не може ігнорувати нові цифрові засоби масової інформації. Про це йшлося на зборах єпископів Південної Африки (IMBISA), які зустрічалися в Преторії. Президент Комісії з соціальних комунікацій при Єпископській конференції Танзанії монс. Бернардин Мфумбуса виступив з доповіддю на тему «Євангелізація в цифрову епоху».

У своїй промові танзанійський прелат підкреслив, що сьогодні «присутність Церкви в онлайні вже не може бути факультативною». Щоб виконати наказ Ісуса навчати всі народи, потрібно бути в змозі звіщати Його послання за допомогою засобів, відповідних до часу, в який ми живемо. Прелат закликав африканських педагогів і богословів публікувати свої тексти в Інтернеті. «Відсутність католицького контенту в Мережі залишає пробіл, який дозволяє іншому контенту домінувати в кіберпросторі».

У тому ж ключі пройшов виступ архиєпископа Преторії монс. Вільяма Слаттер, який закликав викладачів африканських семінарій заохочувати своїх студентів користуватися новими цифровими засобами, настільки важливими для нової євангелізації.

Вказівки, подібні до тих,  які обговорювалися на зустрічі єпископів Південної Африки, також звучали в травні цього року на семінарі Найробі. На зустрічі відповідальних за соціальну комунікацію була підкреслена нагальна потреба для Церкви знайти шлях, який найбільше підходить для  використання нових технологій, щоб зробити більш ефективною місію євангелізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар