ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.05.15

30.05.2015р. Б. / При прийомі контрацептивів виникає ризик щодо венозної тромбоемболії

Фото: k-istine.ua
Комбіновані оральні контрацептиви (КОК) третього покоління пов’язані з великим ризиком венозної тромбоемболії (ВТЕ). 

Про це свідчать результати дослідження, опубліковані в журналі The BMJ

Вчені з Ноттінгемського університету вивчили інформацію про призначення КОК, представлену у двох найбільших британських базах даних лікарських призначень. Надалі дослідники проаналізували взаємозв’язок між прийомом різних поколінь КОК і ймовірністю розвитку ВТЕ серед пацієнток у віці 15-49 років. 

Згідно з отриманими результатами, прийом будь-яких КОК пов’язаний з підвищеним ризиком венозної тромбоемболії. Вчені з’ясували, що жінки, які використовують КОК другого покоління (левоноргестрел, норетистерон і норгестимат), в 2,5 рази частіше страждають ВТЕ порівняно з пацієнтками, які не приймають пероральні контрацептиви. При цьому КОК останнього покоління (дроспиренон, дезогестрел, гестоден і ципротерон) підвищують вірогідність розвитку ВТЕ в 4 рази. Таким чином, вважають вчені, ризик ВТЕ на тлі сучасних контрацептивів в 1,5-1,8 рази вищий, ніж при прийомі препаратів попереднього покоління. 

Автори дослідження підкреслюють, що незважаючи на отримані ними результати, безпека комбінованих оральних контрацептивів не ставиться під сумнів. Вони також зазначають, що при вагітності ризик розвитку ВТЕ підвищується в 10.

Переклад: Ігор Леньо

Джерело:     ІНСТИТУТ РОДИНИ ТА ПОДРУЖНЬОГО ЖИТТЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар