ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

19.05.15

19.05.2015р. Б. / Понад 150 сімей взяли участь у форумі «Подружнє життя сповнене радістю»

17 травня 2015 року у Львові відбувся форум сімей «Подружнє життя сповнене радістю», Комiсiя УГКЦ у справах родини, Комісія родини Львівської архиєпархії спiльно з прородинними рухами.

Захід відбувався у Львiвськiй духовній семiнарiї Святого Духа (м. Львiв, вул. Хуторiвка 35а). Розпочався форум з Архиєрейської Божественної Літургії, яку звершив Преосвященний владика Дмитро, голова Синодального комітету подружжя і сім'ї Синоду Єпископів УГКЦ.

 Впродовж форуму учасники мали можливість ознайомитись з діяльністю організацій, пов’язаних з опікою сімей, відвідати фотовиставу «Подружня любов», почути свідчення сімей про те, як Бог наповнює їхнє подружнє життя радістю у спілкуванні з Богом через спільну молитву, читання Святого Письма, спілкуванні один з одним тощо.

Безпосередньо на форумі кожне подружжя мало час на зустріч-побачення наодинці та на знайомство з іншими сім’ями. Вкінці усі ділилися своїми враженнями та прийняли заклик владики Дмитра нести отриману інформацію та радість у сім’ї України.

Приємно, що родини прийшли  не лише місцеві, але і приїхали з різних куточків України: Дрогобич, Калуш, Київ, Коломия, Одеська область, Харків, Червоноград, та інші. Кількість учасників налічувала майже 500 осіб.

Під час форуму з дітьми займались аніматори, яких було 12 осіб. Вони проводили різні цікавинки, квести на дворі, майстер-класи, а в спортзалі танцювальні забави та багато  іншого.

Учасники форуму висловили сподівання, що такі заходи будуть відбуватись щороку.

Немає коментарів:

Дописати коментар