ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

04.05.15

04.05.2015р. Б. / «Я не помру, поки ми разом не подолаємо цієї кровавої тюрми народів під назвою Кремль», - з листа Савченко (+фото)


В мережі опублікували лист Надії Савченко, який вона написала 3 травня:

До Дня народження Савченко адвокати готують акцію та багато сюрпризів


Захисники проведуть глобальну світову акцію FreeSavchenko до дня народження української льотчиці Надії Савченко. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook один із її захисників Микола Полозов.

“11 травня в день народження Надії Савченко відбудеться глобальна світова акція #FreeSavchenko. Приєднуйтесь!” — написав М.Полозов.

Нагадаємо, Н.Савченко перебуває в російському СІЗО від літа 2014 року.

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар