ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

03.05.15

03.05.2015р. Б. / Так, як зараз кровоточить ікона в Суботові, перед подіями на Майдані мироточили мощі святих у церкві святої Анни в Бориславі, – священик

«Те, що у Суботові ікона кровоточить – знак того, що не повинні слов’яни(.?!) бичувати один одного», – розповів «Погляду» Роман Василів, отець церкви св. Анни, що у Бориславі. Та додає, що такі речі просто так не відбуваються. Вони є своєрідним попередженням чогось страшного.

Отець Роман пригадує і явлення Матері Божої у Галицькому Грушові: «Вона з’явилась там у чорному вбранні, а то було саме перед Чорнобилем, або ж її об’явлення у Меджугор'є у Югославії. Тоді фігура плакала, а потім сталися криваві події, смерті багатьох людей та введення радянських військ на територію країни».

На думку отця Василіва, такі явища – не тільки знак політичних змін, але і того, що люди перестали бути милосердними та забули шлях до Бога. Священик говорить: «У Суботові кровоточить ікона Ісуса, то значить, що люди продовжують його далі бичувати, а разом із тим бичують один одного… Але він нас не полишить, не полишить і Україну. Будемо мати добре майбутнє, але мусимо терпіти».

У церкві св. Анни зберігаються мощі понад 300 святих, які настоятель храму збирав по усьому світу. Та на сьогодні це унікальний паломницький центр. «Погляд» запитав в отця Василіва, чи відбувалось щось подібне на його очах.

«У нашій церкві перед Революцією Гідності мироточили мощі св. Варвари та мощі св. Світлани. Ми довго думали над тим, що ж це може знаменувати. Коли вже сталися події на Майдані, то зрозуміли, що це явище було передвісником тих страшних днів», – розповідає пан Роман.

Нагадаємо, що нещодавно в Свято-Іллінському храмі с. Суботів, що на Черкащині, закровоточила ікона. Митрополит церкви Іоан переконаний, що це знак, який попереджає: в Україні незабаром настануть скорботні дні. 

Фото: ishchuk.net

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар