ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

09.05.15

09.05.2015р. Б. / Митрополит Василій молився за загиблими, які боролися проти фашизму та комунізму (+VIDEO)

Архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк та представники інших традиційних конфесій Тернополя очолили молитву за мир в Україні та заупокійну молитву за усіх воїнів, які загинули, захищаючи Україну.

Молитва відбулася 8 травня біля пам’ятника «Материнський поклик», що у Старому парку, під час мітингу-реквієму «Сповідь перед матір'ю», а відтак на Микулинецькому кладовищі. Заходи відбулися у День пам’яті та примирення й з нагоди 70-ї річниці перемоги над нацизмом в Європі і завершення Другої Світової війни.

У зверненні до присутніх владика Василій сказав наступне [відеосюжет]:


Відтак орденом "За мужність" ІІІ ступеня посмертно нагородили чотирьох військовослужбовців Збройних Сил України з Тернопільщини, які воювали на Донбасі. Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна вручив відзнаки рідним загиблих воїнів.

Як повідомляє прес-служба Тернопільської облдержадміністрації, орден було присвоєно:

Михайлу Васильовичу Григоришину - (нар. 28 квітня 1990, с. Панівці Борщівського району Тернопільської області — пом. 31 січня 2015, с. Чорнухиного Попаснянського району Луганської області) — українському військовику, солдату 15-го окремого гірсько-піхотного батальйону 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади.

Володимиру Васильовичу Марусичу (17 листопада 1978, с. Солоне Заліщицького району Тернопільської області — 6 листопада 2014, під Лисичанськом Луганської області) — українському військовику, сержанту, оператору-навіднику БМП 24-ї окремої механізованої бригади.

Роману Антоновичу Мусію (25 червня 1969, с. Великі Загайці Шумського району Тернопільської області — 27 листопада 2014, поблизу смт Кримське Луганської області) — українському військовику, механіку-водію гусеничної машини 5-го батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

Миколі Ігоровичу Руснаку (24 вересня 1975, с. Лощинівка (нині Бернадівка) Теребовлянського району Тернопільської області — 11 липня 2014, поблизу с.  Зеленопілля Свердловського району Луганської області) — українському військовику, молодшому сержанту, оператору 2-го протитанкового відділення протитанкового взводу 2-го механізованого  батальйону 24-ї окремої механізованої бригади.

Немає коментарів:

Дописати коментар