ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

19.10.15

19.10.2015р. Б. / Заява Конференції єпископату України з приводу аварії катера у Затоці 17 жовтня 2015 року

Заява Конференції єпископату України з приводу аварії катера у Затоці 17 жовтня 2015 року

Сьогодні ми плачемо з тими, котрі оплакують загиблих і поранених внаслідок аварії катера "Іволга" у Затоці (Одеська обл.)

Конференція єпископату України заохочує всіх своїх вірян та людей доброї волі огорнути молитвою загиблих та постраждалих, їхні родини. Серця тих, хто переживає втрату близьких, нехай наповняться Божим миром і міццю. Разом із нами уся Римсько-Католицька Церква в Україні духовно підтримує вас у ці трагічні моменти.

Також закликаємо всіх, хто має відповідні повноваження та несе відповідальність, забезпечити детальне розслідування причин трагедії та допомогти постраждалим.

Разом із нами, у всіх храмах нашої країни, віруючі Римсько-католицької Церкви в Україні моляться у цих намірах.

Пречиста Діво Маріє, молись за нас!

Конференція Римсько-католицьких єпископів в Україні
Рим, 18.10.2015 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар