ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

16.10.15

16.10.2015р. Б. / Архиєпископ Пета на синоді нагадав застереження Павла VI перед «віяннями сатани, що посягає на храм Божий»

Архиєпископ Томаш Пета з Казахстану в своєму виступі на Синоді, присвяченому сім'ї, звертає увагу на тривожні аспекти синодальних зустрічей. У своєму виступі Архиєпископ Пета нагадує знамениті слова Павла VI 1972 року, коли він застеріг перед віяннями сатани, що  посягає на храм Божий.

«Я переконаний, що це пророчі слова святого Папи, автора енцикліки «Humanae Vitae». Віяння сатани намагалися дістатися до зали Павла VI під час минулорічного Синоду», – сказав Архиєпископ Пета. На його думку, це відбувалося через пропозицію допускати до Причастя розлучених, що живуть в цивільних зв’язках, і твердження, що співжиття є тим єднання, яке саме в собі може мати певну вартість, а також через захист гомосексуалізму, ніби це є щось нормальне.

За словами Архиєпископа Пета, деякі з отців Синоду неправильно зрозуміли заклик Франциска до відкритої дискусії і почали представляти ідеї, які суперечать традиції Церкви, закоріненої в Слові Божому. Архиєпископ Астани визнав, що навіть зараз в «Instrumentum laboris» та виступах деяких отців все ще можна побачити віяння пекла. На його думку, головна мета Синоду – представити Євангеліє шлюбу і сім'ї, яке є вченням нашого Спасителя. "Нам не можна руйнувати основ, не можна зрушувати скелю", – додав Архиєпископ Астани.

Немає коментарів:

Дописати коментар