ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

30.04.15

30.04.2015р. Б. / Ватикан відмовив послу-гею в акредитації

Папа Римський зустрівся з кандидатом на пост глави французької місії у Ватикані і особисто заявив йому про свою відмову в акредитації, пише Стефано Монтефорі в статті, надрукованій в газеті Corriere della Sera.

«Папа Франциск прийняв у Ватикані призначеного Парижем три місяці тому Лорана Стефаніні і в особистій розмові підтвердив йому відмову акредитувати його у Ватикані. Новина була поширена виданням Canard Enchaîné та підтверджена агентству AFP джерелом, близьким до досьє. Стефаніні, 55 років, віруючий католик, вкрай компетентний для цієї ролі, є геєм», - пише кореспондент.

5 січня французький уряд зробив свій вибір на користь Стефаніні, людини виняткової культури, призначеного Ніколя Саркозі главою протоколу Єлисейського палацу. Франсуа Олланд зберіг за Стефаніні цю посаду. У період з 2001 по 2005 рік Стефаніні був другою особою в посольстві Франції у Ватикані, потім був радником з релігійних справ в МЗС Франції. Стефаніні здавався ідеальним кандидатом, йдеться в статті. Однак його гомосексуальність стала вирішальною перешкодою: Ватикан не відповідав на подання Парижа, обравши мовчання, рівнозначне відмові.

З 1 березня французьке посольство при Святому престолі виявилося без посла. За даними Canard Enchaîné, в суботу Папа прийняв без зайвого шуму Стефаніні, пояснивши йому, що не має нічого проти нього, але негативно ставиться до одностатевих шлюбів і методів Єлисейського палацу, який намагався чинити на Папу тиск. Що стосується Єлисейського палацу, то він,  здається, вже готовий вибрати іншого кандидата, але поки продовжує вважати призначення Стефаніні справою принципу, пише кореспондент.

Немає коментарів:

Дописати коментар