ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

28.04.15

28.04.2015р. Б. / ХХІІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів»

15-17 травня 2015 року, з нагоди свята чудотворної ікони Унівської Богородиці, відбудеться ХХІІ Міжнародна молодіжна піша проща «Львів-Унів». Цьогоріч тема співзвучна з надією та впевненістю: «Вихід є. Вихід триває».

У кожній непростій ситуації всі ми намагаємося віднайти Вихід. Очікуючи змін на краще, завжди надіємось на кращі зміни. І вони приходять, якщо покладаємось та довіряємо Всевишньому. Як колись через Мойсея Бог визволив свій народ та вказав на Вихід до обіцяної землі, так кожного з нас Він закликає до Виходу! Кожного у свій спосіб і у свій час!

Тож організатори прощі* запрошують всіх бажаючих, а особливо молодь покинути місце навчання, праці, комфортного проживання та вийти на зустріч Богу, ближньому та самому собі, щоб віднайти Вихід, який завжди є!

Розпочнеться цьогорічна проща о 7:00 годині Божественною Літургією в храмі Архистратига Михаїла (вулиця Винниченка, Львів). Після Служби Божої всі учасники записуються до груп і формують колону. Початок руху прощі о 9:00.

Дорога пролягатиме через м.Львів – с. Лисиничі – м. Винники – с. Соснівка – с. Городиславичі – с. Романів – с. Ганачіївка – с. Затемне – с. Коросно – с. Сивогори – с. Унів.

До Унівської Лаври прибудемо у суботу ввечері. Тоді ж розпочнуться нічні чування, що триватимуть до ранку. Програма чувань включатиме молитву, сповідь, благословення чудотворною іконою та похід на Чернечу гору. Закінчиться проща в неділю Архиєрейською Літургією та повним відпустом.

Під час усієї прощі колону супроводжуватиме медичний персонал, МВС і велогрупа.

На прощу необхідно взяти НАМЕТ, спальник, килимок, зручне взуття, теплий одяг. Всі важкі речі буде перевозити автомобіль.

А в рюкзак варто не забути покласти вервицю, кепку, дощовик, необхідні медикаменти, миску, ложку та горнятко.

Благодійний внесок – 40 грн.

Всі бажаючі зможуть повернутися до Львова автобусом, ціна квитка – 35 грн.

Контактний телефон: 0963803065 – Олег.

*Організатори прощі: братія Святоуспенської Унівської Лаври, ЛО ТУСК «Обнова», ГО «УМХ», Комісія у справах молоді ЛА, Комісія мирян ЛА, Львівська духовна семінарія Святого Духа, ГФ «Скеля», ГСПО «Тризуб ім. С. Бандери», Мальтійська служба; молодіжні спільноти: «Добрий Пастир», «Діти світла», «Юрська молодь», Аніматори ВІО, САД, ХРАМ, Фонд «Разом для молоді» за сприянням Управління внутрішньої політики ЛМР.

Джерело:    Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар