ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

15.04.15

15.04.2015р. Б. / Ліве законотворче крило в Польщі стає щораз сильнішим

Ліве законотворче крило в Польщі стає щораз сильнішим, – сказав о. Йозеф Кльох. Речник Конференції Польських Єпископів зазначив, що останнім часом парламент приймає рішення, які викликають подив і здивування. Це стосується, наприклад, ратифікації Конвенції проти насильства або урядового законопроекту про запліднення в пробірці. Він підкреслив, що, на жаль, голосом польських єпископів стабільно легковажать.

Ратифікована сьогодні президентом  Броніславом Коморовським Конвенція Ради Європи не приносить нічого нового. Існуюче польське законодавство перешкоджає насильству, якщо б воно виконувалось,– каже о. Йозеф Кльох, коментуючи сьогоднішнє рішення президента.

Він додав, що про це говорили авторитетні правники, наприклад, суддя і колишній президент  Конституційного суду професор Андрій Зол. Проти ратифікації Конвенції висловились жіночі та родинні організації. Ця справа стосується не тільки Конференції польського єпископату, але насправді широкого кола осіб, – зауважив священик і додав, що критики Конвенції проти будь-якої форми насильства.

Підписання цієї Конвенції свідчить про велику цивілізаційну зміну, на думку речника польської Конференції Єпископів. Він перерахував найбільш суперечливі положення Конвенції Ради Європи: визначення суспільної статі та нестандартних суспільних ролей, компетенції GREVIO – органу, що наглядає за належним дотриманням положень Конвенції. І зробив висновок, що це не той закон, який зараз потрібен полякам.

«А там, де Конвенція вже діє упродовж декількох років, рівень насильства набагато вищий, ніж у Польщі», – сказав речник єпископату.

«Польське законодавство добре б давало собі раду з насильством, якщо б тільки його виконували, воно передбачає покарання і запобігає насильству», – сказав о. Йозеф Кльох.

«На одному із засідань єпископат-уряд виникло питання: як релігія і традиції можуть бути джерелом насильства? Пояснення представника Уряду було таке, що не йдеться ні про католицьку віру, ні про християнство взагалі. Ну то назвімо цю релігію, яка є джерелом насильства, додаймо прикметник, тому що релігія чи традиція в цілому не є джерелом насильства. Це помилки людей є джерелом проблем, і єпископи дуже сильно це підкреслили в одому зі своїх документів», – сказав о. Кльох.

«Можуть бути чудові документи і найкращі принципи, може бути заповідь любові, але це помилки народу є джерелом насильства», – вважає священик. «Варто послухати, що говорять медії: час від часу якусь дитину б’ють до втрати свідомості або до смерті, і не через релігійні міркування або традиції», – нагадав представник Конференції Польських Єпископів.

Немає коментарів:

Дописати коментар