ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

23.04.15

23.04.2015р. Б. / У цих заявах більше політичного підтексту, ніж здорового глузду, - історик про заклики науковців не підписувати закон про декомунізацію

Більшість науковців, які закликали Порошенка та Гройсмана не підписувати закони щодо УПА та декомунізації, сповідують комуністичні погляди. А в їх заявах більше політичного підтексту, ніж здорового глузду. Про це «Погляду» розповів історик Руслан Забілий.

«Для мене не дивна поява такого листа, тим більше, що багатьох цих науковців я знаю особисто. Вони не є проукраїнськими, вони ближчі до комуністичних ідей. Тим більше, що деякі з підписантів, скажімо так, висловлювалися негативно стосовно того, що відбувалося в Україні минулого року, стосовно подій на Майдані. Хоч ці люди живуть і працюють за кордоном», - сказав історик.

Він також наголосив, що ці закони жодним чином не порушують свободу слова в Україні, а стосуються лише заборони на поширення пропаганди.

«Я вважаю, що в цій заяві більше політичного підтексту ніж здорового глузду. Тим більше, що ці закони жодним чином не порушують свободу слова, не мають жодного стосунку до роботи журналістів, засобів масової інформації щодо висвітлення подій минулого. Тим більше ці закони не стосуються діяльності науковців, якихось наукових досліджень або роботи музейників чи митців у сфері культури. Вони стосуються тільки заборони на ведення пропаганди. От і все.

А пропаганда, як відомо, не має жодного стосунку ні зі свободою слова, ні з науковою діяльністю. Особливо російська пропаганда спрямована на те, щоб виправдовувати злочини тоталітарної радянської системи», - підсумував Руслан Забілий.

Як повідомляв «Погляд», група науковців(.?!) із різних країн світу закликають президента України Петра Порошенка і голову Верховної Ради Володимира Гройсмана не підписувати законопроекти про правовий статус та вшанування пам'яті борців за незалежність України у ХХ столітті (№2538-1) і про засудження комуністичного й нацистського тоталітарних режимів (№2558).

Фото: www.cdvr.org.ua

Джерело:  НОВИЙ ПОГЛЯД

Немає коментарів:

Дописати коментар