ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!



ЛЮБОВ
довготерпелива, любов – лагідна, вона не заздрить, любов не чваниться, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не поривається до гніву, не задумує зла; не тішиться, коли хтось чинить кривду, радіє правдою; все зносить, в усе вірить, усього надіється, все перетерпить.
ЛЮБОВ НІКОЛИ НЕ ПРОМИНАЄ!

***

ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

На цьому блозі викладатиметься інформація та інші матеріали для ВСІХ людей, бажаючих взяти участь у безстроковій АКЦІЇ "ЗАХИСТУ ЖИТТЯ"...

Слава Ісусу Христу!

Любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, щановні відвідувачі моїх приватних блогів, новий блог, присвячений для поширення у мережі вкрай необхідної інформації про ЗАХИСТ та ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ, усім, ще ненародженим дітям, але повноправним особам української нації, даним нам у дар від Небесного Отця...

ЗАКЛИКАЮ ВАС брати активну участь у позатерміновій акції - ЗАХИСТИМО МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

З повагою, сл.Б. Леонід.

28.02.17

28.02.2017р. Б. / Хорватія, Угорщина та Польща відмовились фінансувати аборт закордоном

Три країни ЄС відмовились брати участь у проекті ЄС по фінансування абортів за кордоном. Йдеться про Хорватію, Польщу та Угорщину, повідомляє Narod.hr.

Ініціатором проекту фінансування абортів поза межами ЄС виступила Данія, з метою протидіяти забороні Адміністрації Дональда Трампа на фінансування абортів з кишені американських платників податків. Завдячуючи цій забороні, індустрія абортів за межами США недоотримає 600 млн. доларів протягом наступних чотирьох років, що серйозно загрожує міжнародному абортивному бізнесу.

У своїй відмові підтримати проект фінансування абортів за кордоном хорватська влада покликається на те, що аборти не належать до прав людини. Натомість влада Хорватії пропонує ЄС звернути більше уваги на захист прав свободи віросповідання, захист прав традиційних сімей, як життєвих спільнот одного чоловіка та однієї жінки, як фундаментальної одиниці людського суспільства.

Джерело:  Воїни Христа Царя

Немає коментарів:

Дописати коментар